Prodat Hrad, Azrou, Ifrane, Maroko, ifrane

Prodat - Cod. 39505

  • Typologie: Hrad
  • Oblast: 600 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 3

Jeden stojí za estetickými prvky paláce Achillovy atlasu a obdivuje obdiv jeho stupor a rozjímání o velkoleposti vybavení vesmíru a detailech stavby.

Země, na které byl postaven luxusní malý palác, byla vybrána na úpatí vysokého kopce obklopeného zelenými přírodními prostory: výběr místa byl živým příkladem interakce mezi exteriérem a okolním přírodním prostředím, které umožňuje lidem v domě užívat přírody v hlavním městě marockého atlasu a malého švýcarského města (Ifrane). Možné vizuální překážky.

Malý palác obklopující zelené plochy v oblasti tabu stavby je v budoucnu opevněn možností blokování slunce, které by mohlo stavět, nebo pronikáním panenství okolní přírody nebo vášně a zvědavosti protahovaného souseda v budově.
Palác je zachován a díky své poloze bude udržovat nepřetržitý a nepřetržitý přísun vzduchu, slunce, klidu a soukromí.
Tato stránka odpovídá standardům a kontrolám budovy odolné vůči tektonickým pohybům, torrentům a sesuvům půdy, nejprve díky Bohu a díky výběru místa na skalnatých tvrdých vulkanických a geologických vláknech, jakož i na plánování a návrh železobetonových a proti seismických železných tyčí.

Obálka budovy je zelený způsob, jak ovládat klima a přírodní prostředí. Biologie Bau poskytuje zdravotní náležitosti a úrovně pohodlí a přiměřené míry teploty a vlhkosti. Pole a konstrukce jsou proto uspořádány tak, že budova je environmentálním filtrem nebo filtrem, který plní úlohu chlazení, topení, osvětlení nebo vytváření kyslíku a omezuje pronikání ultrafialových plynů způsobujících kožní onemocnění a rakovinu.

Malý palác, inspirovaný architektonickými charakteristikami hradů, pevností a tradičních domů, zavedl inteligentní architektonické techniky, aby zajistil pohodlnou vnitřní atmosféru, která se rozpadne s převládající vnější atmosférou a výkyvy nálad díky přijetí dvojitých klonů.
Ohradili jsme plot zeleným pásem složeným z přírodní trávy, aromatických rostlin a horských bylin. ,
Prostředí obklopující tento typický malý atlantický palác je v tomto smyslu plicemi tohoto architektonického těla

Pro povzbuzení ranních a večerních procházek uvnitř paláce je chodec obklopen okrasnými rostlinami a přírodní trávou, zemí, která napodobuje výšky a deprese přírody, stejně jako glazurou vápence na Taza způsobem, který esteticky zabraňuje sklouznutí v případě obkladů sněhem.
Fasáda je obklopena pevnými povrchy smíchanými s obdélníkovými skleněnými otvory, aby bylo snazší vidět déšť a sněžení.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB