Prodat Hotel, royal golf, Quarzazate, Maroko, Lago El Mansour

Prodat - Cod. 38774

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 1800 m²
  • Pocet pokoju: 13
  • Podlazí: 2

Tento krásný hotel se nachází na břehu jezera Mansour, 20 km od Ouarzazate. Nabízí apartmá o rozloze 50 m² s obývacím pokojem, krbem, TV, ložnicí s manželskou postelí, 1 koupelnou v Tadlaku, vlastní zařízenou terasou, 12 pokoji s koupelnou. 30 m², s marockými interiéry a terasami. K dispozici jsou dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové rodinné pokoje. Celková kapacita je 30 hostů, kromě pokojů je v hotelu také obchod s restauracemi Burberry a knihovna s krbem, TV místnost a bazén s výhledem na jezero. Hotel má licenci na alkohol, bezpečné a bezpečné parkování, bezplatné Wi-Fi a trezor.
Manažer má 400 metrů čtverečních domů má 3 ložnice, 2 koupelny, 3 WC, 1 obývací pokoj s krbem, jídelna, 2 kuchyně, jedna s krbem, terasa, salonek a gril.
Personál je vybaven přechodným domem se 3 pokoji, prádelnou, strojovnou ... vše je určeno pro hosty, kteří si mohou vychutnat dovolenou snů. Neváhejte se informovat, hotel má vynikající výhled ... v oblasti High Standing.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB